avio karte za ceo svet
avio karte avio karte avio karte avio karte avio karte avio karte
avio karte avio karte avio karte avio karte avio karte avio karte


INFORMACIJE

Korisne informacije

U poslednje vreme na tržištu Srbije se pojavljuje sve veći broj avio kompanija tako da se i politika cena menja. Konkurencija čini svoje, i u skorijoj budućnosti će se sigurno desiti još mnogo promena koje mogu, ali i ne moraju da budu na korist putnika. S tim u vezi, uvek prilikom kupovine avio karte, a naročito po promotivnim tarifama, proverite detaljno uslove povraćaja novca u slučaju eventualnog otkazivanja putovanja; da li postoji mogućnost da promenite datume putovanja i pod kojim uslovima; da li avio kompanija garantuje za transfere u avio karti koju ste kupili...
Imajte u vidu da cena avio karte zavisi od mnogo faktora (koliko ste se unapred pre putovanja odlučili da kupite avio kartu, kako stoji raspoloživost slobodnih mesta na konkretnim letovima...). Takodje, morate znati da sama rezervacija ne garantuje cenu avio karte. Cena avio karte je garantovana tek kada je kupite.


Prtljag

Dozvoljena količina prtljaga u ekonomskoj klasi u poslednje vreme dosta varira i zavisi od politike avio kompanije kojom putujete. Uglavnom na kraćim relacijama u ekonomskoj klasi je dozvoljeno, bez dodatnih troškova, predati 20 KG za svakog putnika sa mestom u avionu i 10 KG za bebe. Uz to možete poneti još i ručnu torbu maksimalne težine do 8 KG. Upozoravamo da ovo ne mora biti pravilo. Neophodno je da uvek prilikom kupovine avio karte proverite uslove prevoza prtljaga, kao i iznose za eventualne dodatne takse.

Posle dogadjaja od 11SEP2001 uvedena je rigorozna kontrola ručnog prtljaga i povećan je spisak stvari koje ne možete uneti u avion.

Spisak stvari koje NE možete uneti u kabinu aviona su :

- Pribor za nokte
- Sve vrste noževa
- Sve vrste alata
- Žileti i brijači
- Otvarači za flaše
- Igračke pištolji , puške i slično
- Igle i špricevi (sem u slučaju korišćenja u medicinske svrhe uz potvrdu lekara)
- Makaze svih dužina
- Strelice za pikado
- Sve vrste sportskih štapova (bejzbol, golf, hokej, bilijar, kriket ...)
- Metalne turpije za nokte
- Escajg


KORISNI LINKOVI

aerodrom nikola tesla check my trip
Internet prezentacija
aerodroma Nikola Tesla, Begrad
Ukoliko ste kupili kartu, proverite broj rezervacije koji je upisan na karti i uz pomoć sajta check my trip proverite status vaših letova


   

© TT&T Tours 2020. All Rights Reserved.

Pečenjara Blog o putovanjima putovanja, putopisi, blog o putovanjima i hrani, bali, singapur, turska, dubai, abu dabi, istanbul.